Galatasaray’da devre arası ilk yolcu belli oldu

Sakatlığı tamamen düzelmesine rağmen oynamamakta direten Kolbeinn Sigthorsson, devre arasında kulübü Nantes'a geri gönderilecek.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı düzelmesine rağmen bahaneler ileri sürerek oynamayan Kolbeinn Sigthorsson’un bileti kesildi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen İzlandalı golcünün bu tavrı yönetimi sinirlendirdi. Sigthorsson devre arasında gönderilecek olan isimlerin başında geliyor.

Galatasaray forvette sıkıntı yaşarken ilk haftalarda Eren Derdiyok’un üst üste attığı gollerle o dönemini atlatmıştı. Ancak ne zaman Eren Derdiyok suskun kaldı, forvet sorunuda tartışılmaya başlandı. Fransa’nın Nantes kulübünden kiralanan Sigthorsson sakatlığının düzeldiği ancak kendisinin sürekli “ağrım var” dilerek oynamadığı belirtildi. Doktor raporlarına göre Sigthorsson tamamen düzeldi.

Durum sadece psikoljik. Bu arada Sarı-Kırmızılı kulübün sağlık heyetinin tranfser döneminde Sigthorsson hakkında daha önce yaşadığı omuz sakatlığı yüzünden yönetime olumsuz rapor verdiği ve transferinin yanlış olacağını bildirdiği öğrenildi. Kulüp doktorların bu raporuna rağmen İzlandalı golcü kiralandı ve henüz bir dakika bile oynamadı.