Gazimağusa Meslek Lisesi "Sokak Gösterisi" düzenledi

"Biz 3 yaşından 80 yaşına kadar büyük bir aileyiz"

Gazimağusa Meslek Lisesi (GML), okulu tanıtmak ve Gazimağusa halkı ile buluşturmak ve mesleki eğitime dikkat çekmek amacıyla "Sokak Gösterisi" düzenledi.

GML öğretmen ve öğrencileri bugün bu çerçevede Gazimağusa'da, DAÜ önünden başlayıp Salamis Yolunda kortej yürüyüşü yaptı.

Sakarya Sulu Çember önünde tamamlanan korteje, okul bünyesinde faaliyet gösteren Grafik Tasarım ve Fotoğraf, Giyim, Güzellik, El sanatları, Kuaförlük, Seramik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümleri ile Uygulama Anaokulu öğrencilerinin katıldı. Etkinlik, rengarenk kostümler içinde, müzik eşliğinde karnaval  havasında geçti.

"Biz 3 yaşından 80 yaşına kadar büyük bir aileyiz" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler vatandaşlara okulu ve bölümleri tanıtıcı broşürler dağıttı.

Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü Redif Güvensoy yaptığı açıklamada okulu tanıtmak ve halkı bilgilendirmek için faaliyetler düzenlediklerini belirterek, meslek okulunun 3 yaşından 70 yaşına kadar öğrencisi bulunduğunu söyledi. Güvensoy “Hep birlikte, okulda eğitim vererek, çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz. Bütün bölümlerimizle çalışarak geleceğe yön veriyoruz.

bu Sokak Show ile asıl amacımız Mesleki Tekniğin önemini göstermek ve okulumuzu tanıtmaktır” dedi.