Gökhan Türkmen yarın akşam Salamis Antik Tiyatro’da sahneye çıkıyor

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19.’su düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde yarın (7 Temmuz) saat 21:30’da Salamis Antik Tiyatro’da son dönemlerin sevilen ve popüler seslerinden Gökhan Türkmen sahneye çıkıyor. “Büyük insan” şarkısı 5 milyondan fazla kişi tarafından dinlenen ve paylaşılan, 10 şarkının üzerinde her videosu 15 milyonun üzerinde tıklanan Gökhan Türkmen, Türkiye’nin ilk 5 erkek solisti arasında gösteriliyor.

Bu yıl, 18 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında birbirinden kaliteli etkinliklere ev sahipliği yaparak festival dostlarının buluşma yeri olan 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali, 9 Temmuz’da Lara Fabian konseriyle sona eriyor.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden ve etkinlik girişlerinden alınabilir. Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin 630 0 500 numaralı telefonu vehttp://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.