“Ömer Dayı ve Bareyası” Kıbrıs Turunda

İlk tanıtım ve imza etkinliği 8 Aralık Cuma günü saat 15:30’da Girne Belediyesi (Trafo) Kültür Sanat Galerisi gerçekleşecek.

Khora Yayınlarından çıkan ve karikatürist Serhan Gazioğlu imzası taşıyan “Ömer Dayı ve Bareyası” kitabı Kıbrıs turuna çıkıyor. İlk tanıtım ve imza etkinliği 8 Aralık Cuma günü saat 15:30’da Girne Belediyesi (Trafo) Kültür Sanat Galerisi gerçekleşecek. İkinci durak ise Lefkoşa; Ömer Dayı ve Bareyası 13 Aralık Çarşamba günü saat 19:00’da Lefkoşa Khora Kitap Cafe’de okurlar ile buluşacak. Turun bir sonraki durağı ise 15 Aralık Cuma günü saat 19:00’da Mağusa’da Khora Kitap Mağusa’da olacak. Son olarak ise “Ömer Dayı ve Bareyası” Omorfolu dostları ile 20 Aralık Cuma günü saat 19:00’da Omorfo Khora’da bulaşarak turu tamamlayacak.
Etkinliklerde katılımcılar “Ömer Dayı ve Bareyası’nın yaratıcısı Serhan Gazioğlu ile söyleşide bulunma ve kitaplarını imzalatma fırsatı da bulacaklar.
Tanıtım bülteninden:
“Ömer Dayı toplumsal mücadele ve direniş tarihimize tanıklık eden, halkımızın yaşadığı her mağduriyet karşısında adaletten, doğrudan yana taraf olan bir karakterdir. Ömer Dayı ve Bareyası’nın başından geçenleri okurken; kah üzülecek kah şaşıracak kah sinirleneceksiniz… Hayatın mizahı geçtiği bazı absürd olayları yeniden hatırlayacak, kahkahalarınızla siz de saf tutacak; bu ülke toprağına tutunmak için yeni bir şevk duyacaksınız. Sevgili Serhan M. Gazioğlu bu değerli eseri aracılığı ile hepimize mizahın gerçekten de ciddi bir iş olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.”