Ortaköy Kompleksinde sıkıntı

Ortaköy Kulüp Başkanı Mengü Kont yaptığı değerlendirmede proje için önceden kendilerine verilen metrekare izninin sonradan yarıya indirildiğini, bu nedenle sıkıntının gün geçtikçe hat safhaya ulaştığını vurguladı.

Ortaköy Spor kulübü son dönemde yaşanan sorunlardan dolayı tesislerinde tam anlamıyla çivi çakamıyor. Milyon dolarlık tesis şu anda durmuş durumda. Ortaköy Kulüp Başkanı Mengü Kont yaptığı değerlendirmede proje için önceden kendilerine verilen metrekare izninin sonradan yarıya indirildiğini, bu nedenle sıkıntının gün geçtikçe hat safhaya ulaştığını vurguladı.

Haftalardır sorunu gidermek için mücadele ettiklerini ve çalmadıkları kapı kalmadığını aktaran Mengü Kont konunun bir an önce çözülmesi için ise mücadele edeceklerini belirtti. Planlanan tesisin oluşması için yarıya indirilen metrekareye bile razı olduklarını aktaran Mengü Kont tesisin askıda kalmaması için görüşmeleri sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kont projenin ilk onaylatılan haliyle üst katların ofis olacağını ancak daha sonra pazarlaması ve ihtiyacı daha fazla olan yurt pjojesine çevirildiğini belirterek sıkıntının bu noktadan kaynaklandığını söyledi.