Otelini yaktı, işte o görüntüler

Kumyalı'daki Eko Tesise haciz memurları gidince Zekai Altan otelini ateşe verdi.

Ülkenin önde gelen eko turizm tesislerinden Zekai Altan’ın yöneticiliğini yaptığı Nitovikla’ya bugün haciz memurları gitti.

Tesise haciz konulması ve otelin parasal değeri olan malzemelerinin alınmak istemesine Altan sert tepki gösterdi ve oteli ateşe verdi.

Oteldeki bir odanın tamamen yandığı öğrenilirken Zekai Altan’ın tutuklandığı ifade edildi.

 Ülkemizdeki eko turizm tesislerinin tümü içine sürüklendiği batak kapsamında Kalkınma Bankası’ndan aldıkları kredileri dahi ödeyemez duruma geldikleri ifade ediliyor.

Diğer eko tesislerden farklı olarak Kumyalı’daki Nitovikla eko turizm tesisine diğer tesislerden ayrı savaş ıldığı ve tesisin kapatılmak istendiği Zekai Altan tarafından savunuldu.

Ayni kapsamda bulunmasına karşın diğer 13 tesisin hiçbirine dava açılmadığı savunulurken, Altan’ın işletmesine dava açıldığı ve bu kapsamda Mahkemenin hüküm kararından sonar, 36.000 TL + faiz para talep edildiği öğrenildi.

Diğer tesislerden ayrı tutulduğu, böylesi bir parayı ödeyecek maddi gücünün bulunmadığını kaydeden Zekai Altan art niyet olduğunu, bu çalışmanın altında farklı sebepler aranması gerektiğini kaydetti.