Paylaşılamayan genç yıldız Hascan Balıkesir’de

Yükselme liginde bugün sona erecek olan transfer öncesi birçok takımın renklerine bağlamak için çaba serf ettiği genç yıldız Hascan’ı Balıkesir kaptı. Yenicami’nin genç yıldızı Hascan son olarak Karşıyaka’ı 1.lige taşıyan isimlerin başında geliyordu. 

K-Pet futbol liglerinde yer alan 25 yaş altı genç yıldızların yükselme ligine transferleri sürüyor. Her takımın 3 transfer hakkı bulunduğu üst liglerden genç yıldızları kapma yarışında Balıkesir turnayı gözünden vurdu.

Birçok takımın kadrosuna katmak için peşinde koştuğu Yenicami’nin genç yıldızı Hascan’ı Balıkesir takımı kadrosuna katmayı başardı. Önceki gün kiralık oynadığı Karşıyaka’yı tarihinde ilk kez 1.lige taşıyan oyuncuların başında gelen genç yıldız Hascan dün Balıkesir’e imzayı atarak yeni takımının formasını giydi.

Bu transferde oldukça uğraşan Balıkesir as başkanı Omaç Tekgüç genç yıldızı renklerine bağlayarak derin bir nefes aldı. Balıkesir için gecesini gündüzüne katan genç asbaşkan başarı için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yükselme ligine şansız başlayan ve ilk iki maçını mağlup kapayan Balıkesir’de Hascan’ın transferi sonrası moraller yerine gelirken çıkışın başlaması bekleniyor.

Genç ve başarılı teknik adam Hüseyin Dorak’ın da takımı toparlamaya çalıştığı ve 2 yıl önce Cihangir’e transfer olan ama oynamadığı için lisansı düşen Ateş Erzen’in de lisansı çıkartılarak kadroya katıldığı ve daha güçlü bir kadronun oluşturulduğu bunun da takıma yansımasını beklediği öğrenildi.