Şerifoğlu, “Tarihe adımızı yazabiliriz”

Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, takımına güveniyor

Pepsi Kıbrıs Kupası’na bugün yapacakları antrenman ile hazırlanacaklarını belirten Mormenekşe teknik direktör Eralp Şerifoğlu, “Takım oyuncularım kendilerine güveniyor; Pepsi Kıbrıs Kupası’nı alabileceğimize inanıyorlar. Finali kazanabilecek güçteyiz”

Pepsi Kıbrıs Kupası finalisti Mormenekşe Gençler Birliği 3 Mayıs 2015, Pazar günü oynanacak final karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Pepsi Kıbrıs Kupası’nın final karşılaşmasına bugün yapacakları antrenman ile hazırlanacaklarını belirten Mormenekşe’de teknik direktör Eralp Şerifoğlu, “Takım oyuncularım kendilerine güveniyor; Pepsi Kıbrıs Kupası’nı alabileceğimize inanıyorlar. Kupaya çok yakınız. Buraya kadar gelme başarısı ile kupayı hak ettiğimizi kanıtladık. Finali kazanabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.

Pepsi Kıbrıs Kupası’nın final karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Şerifoğlu, “Futbolcularım finali kazanmanın değerini biliyorlar. Ben onlardan, özellikle ikinci devrede sergiledikleri futbolu sergilemelerini istiyorum. Takım halinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mormenekşe Gençler Birliği bugünkü antrenmanını Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda saat 16:30’da yapacak.

Final Karşılaşması

Pepsi Kıbrıs Kupası’nın final karşılaşması 3 Mayıs 2015, Pazar günü Cihangir Stadı’nda oynanacak. Yenicami ile Mormenekşe arasında oynanacak olan final karşılaşması saat 16:30’da başlayacak.