Trabzonspor, Onazi'yi KAP'a bildirdi!

Trabzonspor, Lazio'da forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Ersun Yanal'la birlikte yeni bir oluşuma giden Trabzonspor, transferlerini bu doğrultuda yapmaya devam ediyor. Daha önce Matus Bero, Jan Durica ve Ramil Sheydaev'i kadrosuna katan Fabian Castillo ve Hyun-Jun Suk'la imza aşamasına gelen Bordo-Mavililer, esas bombayı patlattı.

Fırtına, Serie A devi Lazio'da forma giyen Nijeryalı orta saha Ogenyi Onazi ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

SS Lazio'nun profesyonel futbolcusu Ogenyi Eddy Onazi'nin, Kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve kulübü  ile görüşmelere başlanmıştır.

Geçtiğimiz sezon Lazio'da 22 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Onazi, Nijerya Milli takımında ise 38 kez forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Ogenyi Onazi, İstanbul'a geldi

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Lazio'da forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, İstanbul'a geldi.

KAP'a yapılan bildirimin ardından 2 saat sonra Nijeryalı yıldızı Ogenyi Onazi İstanbul'a geldi. Bazı bordo-mavili taraftarlar, Onazi'yi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda karşıladı.