ÖncekiSonraki
Detay Kıbrıs
  • DİĞER GALERİLER
  • TÜMÜNÜ GÖSTER
  • TAM EKRAN YAP

İmamoğlu ve muhalifler için 'her şey nasıl çok güzel' oldu?

İmamoğlu ve muhalifler için 'her şey nasıl çok güzel' oldu? galerisi resim 7

haci_ali_gonyeli.gif

Foto Galeri» GÜNDEM

Son dönemlerde milliyetçi gençler arasında popüler olan, üzerinde Göktürk alfabeli yazılar bulunan tişört giymiş gençler de vardı.

Bazı gençler ara ara Ülkücülerle özdeş bozkurt işareti yapıyordu. Bu işareti delilo halayında yapanlar bile vardı. Konuştuğumuzda kendilerinin İYİ Partili olduklarını ve sonuçtan çok mutlu olduklarını söylediler.

Kalpaklı Mustafa Kemalli ya da düz Türk bayrakları dışında bu kez çok yoğun olarak, üzerinde Ekrem İmamoğlu'nun şablon resminin ve Her Şey Çok Güzel Olacak sloganının yazılı olduğu bayraklar taşınıyordu.

Yine Her Şey Çok Güzel Olacak yazılı ve Atatürk resimli tişörtler de popülerdi.

'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı ve 'İzmir Marşı' yine yaygındı ama CHP'nin önceki mitinglere kıyasla bir nebze daha az atılıyor, söyleniyordu.

Alanda içki getirenler ise yok denecek kadar azdı.

Müzik sürdükçe oyunlar da sürüyordu.

Sürekli şarkı talebinde bulunulan araç içindeki CHP'liler bir noktada "Eğlencemiz bitmiştir, herkese hayırlı akşamlar" anonsunu geçti.

31 Mart, Ekrem İmamoğlu'nun kampanyası açısından en uzun geceydi.
24 Haziran 2019 Pazartesi 10:17
7 / 8