• BIST 12433.5
  • Altın 7134.94
  • Dolar 44.1623
  • Euro 50.4857
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Ataoğlu: Şampiyon Melekler için Adıyaman’da bir eser inşa edeceğiz

Ataoğlu, “Çocuklarımızın maneviyatını bu eserle yaşatacağız” ifadelerini de kullandı.
Ataoğlu: Şampiyon Melekler için Adıyaman’da bir eser inşa edeceğiz

İsias Otel davasının dördüncü duruşması için Adıyaman’da bulunan Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Şampiyon Melekler için Adıyaman’da bir eser inşa edileceğini açıkladı.

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yarın görüşülecek İsias Otel davasının dördüncü duruşması için Adıyaman’da bulunan Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT’ye açıklamalarda bulundu.

Fikri Ataoğlu, Şampiyon Meleklere verdikleri sözü tutmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Ülkede bazı sorunlarımız var ama bu en önemli sorunumuzdur. Olası kast için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Dava devam ederken Adıyaman’da Şampiyon Meleklerimiz için bir eser inşa etmek istediklerini açıklayan Ataoğlu, yarın Adıyaman Valisi ile bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi.

Ataoğlu, “Çocuklarımızın maneviyatını bu eserle yaşatacağız” ifadelerini de kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler