• BIST 13821.01
  • Altın 6604.48
  • Dolar 45.9685
  • Euro 53.6048
  • Lefkoşa 31 °C
  • Mağusa 30 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 28 °C
  • İskele 30 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 26 °C

BM araçları ve UNFICYP mensupları ara bölgede kaldı

Birleşmiş Milletlere ait araçların dün sabah da “Frenaros-Vrisullon” bölgesindeki ara bölge noktasında kalmaya devam ettiği belirtildi.
BM araçları ve UNFICYP mensupları ara bölgede kaldı

Birleşmiş Milletlere ait araçların dün sabah da “Frenaros-Vrisullon” bölgesindeki ara bölge noktasında kalmaya devam ettiği belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, Rum çiftçiler ile Birleşmiş Milletler Barış Gücü (UNFICYP) askerleri arasında geçen Cuma günü yaşanan olayların ardından BM araçlarının dün sabah da “Frenaros-Vrisullon” bölgesindeki ara bölge noktasında kalmaya devam ettiğini yazdı.

BM’ye ait altı aracın ve 15 Barış Gücü askerinin bölgede bulunduğunu ve çiftçilere tarlalarına giriş izni vermediğini belirten gazete  polisin, UNFICYP mensuplarından aldığı ifade işlemlerini tamamladığını, şimdi ise ifade için çiftçilerin çağrılmasının beklendiğini  belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler