• BIST 13509.76
  • Altın 6842.06
  • Dolar 48.7707
  • Euro 56.002
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Elde var koskoca bir “SIFIR”

Fırat Borak

Dipkarpaz da akla mantığa sığmayan olayları anlattıkça, her şey aleyhimize işlemeye devam ediyor.

Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu da yaşanan çirkin olayları yazmaya yüzümüz tutmazken, olayı ört bas etmeye çalışanların, hatta yaşananların çok doğal olduğunu yazanların ve de dile getirenlerin akıllarına hayret ediyorum. Bu yazı ve düşüncelerini yazarken, hangi ruh halinde olduklarını da bir türlü kestiremiyorum.

Geçtiğimiz günlerde Dipkarpaz halkı olarak, sadece yaşanan olayları yazıya dökmekle kalmayıp, okulun içini hayvanat bahçesine çeviren sözde müdürün pisliklerini de sosyal medyada görsel olarak sergiledik . Ne yazık ki, bu bile bazılarını tatmin etmedi. Dönüp arkamıza baktığımızda, mecliste tek sesimiz olan; sadece bölge milletvekili Biraz Hamzaoğluları. Çünkü bölgeyi ve yaşanan hassasiyeti birebir yaşayıp, halkın nabzını en iyi şekilde bilenlerden biri. Umarım bu davranış, diğer bölge milletvekillerimizin de dikkatini çeker de bir adım olsun atarlar. Seçilmiş olmanın, sadece meclis kürsülerden oturmaktan ibaret olmadığını anlarlar.

Haftalardır bağırıyoruz, çağırıyoruz. Ne bir ses veren var, ne de el uzatan. Tek  kelime eli YAZIKLAR OLSUN.

Burada bin bir zorluklar ile okul okumaya çalışan çocukları, bu tür insanların eline bırakmak en büyük CANİLİKTİR.

Yaptığı pislikler yetmezmiş gibi, yanına aldığı aynı zihniyete sahip bir iki öğretmen ile çocuklara ve okul çalışanlarına baskı kuran, ağza alınmayacak laflar söyleyen, hep ben bilirim yaklaşımı sergileyen SÖZDE İDARECİ . Sana başka ne dene bilir ki!

Çok açık ve net biliyoruz ki; oynadığınız bu çirkin oyunda işbirlikçisiniz. Dipkarpaz halkı üzerine uygulanan bu seviyesiz oyunlar, ardı ardına devam etmekte. Alışılagelmiş Baskıcı zihniyet hortlamış durumda.

Umarım, Dipkarpaz halkının korku nedir bilmediğini ve ömrünün sonuna kadar yaşamını bu şekilde sürdüreceğini, sözde yanımızda olan GERİCİ zihniyet algılar.

Güneşin Doğduğu Yerden , Herkese Selam Olsun. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
ÖNE ÇIKANLAR
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
  • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
  • Çocuklarda Yaz Hastalıklarına Dikkat!
  • Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih bugün!
1/20