• BIST 13821.01
  • Altın 6604.48
  • Dolar 45.9685
  • Euro 53.6048
  • Lefkoşa 31 °C
  • Mağusa 30 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 28 °C
  • İskele 30 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 26 °C

Güney Kıbrıs’ta kamudaki maaş artışı onaylandı

Güney Kıbrıs’taki kamu çalışanları ve emeklilerin maaşlarına yüzde 1.5 oranında artış yapılmasının, Meclis’te onaylandığı belirtildi.
Güney Kıbrıs’ta kamudaki maaş artışı onaylandı

Güney Kıbrıs’taki kamu çalışanları ve emeklilerin maaşlarına yüzde 1.5 oranında artış yapılmasının, Meclis’te onaylandığı belirtildi.

Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler, Maliye Bakanlığı ile sendikaların vardığı anlaşma neticesinde, kamu çalışanlarının ve emeklilerinin, 1 Ekim itibarıyla geriye dönük olarak yüzde 1.5 artış alacağını yazdı.

Habere göre karara AKEL, DİKO, EDEK, DİPA’dan 25 milletvekili lehte; DİSİ, ELAM, Ekologlar ve Vatandaşlar İş Birliği, AKEL milletvekili Irini Haralambidu ve bağımsız milletvekili Kostis Efstathiu ise aleyhte oy kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler