Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı.
Tüketici Fiyat Endeksi, aralıkta aylık bazda yüzde 1,03 olurken yıllık bazda yüzde 44,38’e geriledi.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı.
Tüketici Fiyat Endeksi, aralıkta aylık bazda yüzde 1,03 olurken yıllık bazda yüzde 44,38’e geriledi.
Gözler TCMB'de: Faiz kararı bugünOcak ayında gerçekleştirilen PPK toplantısında politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 38'den yüzde 37'ye indirilmesine karar verilmişti.
Erdoğan'dan diplomasi çağrısı: Savaş, bölgeyi ateşe atmadan durdurulmalıCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına dair, 'Türkiye olarak, çevresindeki krizlere duyarsız kalan, kriz anlarında dost ve kardeşlerine sırtını dönen bir ülke değiliz,' dedi.
İlber Ortaylı yoğun bakımdaTarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, sağlık sorunları sebebiyle bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyor.
KKTC'nin güvenliği için adaya F-16 uçaklarının konuşlandırılması değerlendiriliyorTürkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Türkiye Kabinesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin güvenliği, F-16 konuşlandırması ve Ortadoğu’daki savaşın olası etkilerini ele alacak.
Gezegenlerin İsimleri: Dünya'nın Adı Neden Dünya'dır?
İşte Ortadoğu'da Savaşın yüzü
Vücuttaki B12 vitamini eksikliğinin 5 belirtisi
5 Parmak Dağları'nın ismi nereden geliyor? İşte hikayesi
Kılıçdaroğlu: Bugün dünden daha fakirsen tek sebebi Erdoğan
Kılıçdaroğlu yeni video yayınladı: İlk turda bitirelim, haydi!
KAYAD'dan "Kızımın hikayesi…"
Lefkoşa Küçükkaymaklı'daki ölümlü kazanın görüntüleri ortaya çıktı!
Gönyeli’de trafo takviyesi nedeniyle yarın elektrik kesintisi yaşanacak
Lübnan'da İsrail'in saldırıları sonucu 4'ü çocuk 14 kişi hayatını kaybetti
Arıklı: "Allaha inananlar ve anavatanım diyenler bir safta toplanmalı.. " Onlar Türklüğe ve İslama savaş açtılar!
İskoçya'nın Birleşik Krallık'tan ayrılmasına hazırlık çağrısı yapan önerge SNP konferansında kabul edildi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.