• BIST 12266.77
  • Altın 6654.43
  • Dolar 49.3374
  • Euro 55.4096
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 11 °C

UBP’nin yerel seçim komitesinin başına Cemal Bulutoğluları getirildi

UBP, 6 Aralık yerel seçimleri için oluşturduğu seçim komitesinin başkanlığına eski Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları'nı getirdi.
UBP’nin yerel seçim komitesinin başına Cemal Bulutoğluları getirildi

Ulusal Birlik Partisi (UBP), 6 Aralık’taki yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarını koordine edecek komitenin başına eski Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları’nı getirdi. Karar, UBP’nin 18 belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen “Dünden Güçlü, Yarına Hazır Yerel Belediyeler İstişare Toplantısı”nda açıklandı.

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, seçim çalışmalarının koordinasyonu ve sahadan gelen sorunların parti merkezine aktarılması amacıyla seçim komitesi oluşturduklarını belirtti. Üstel, Bulutoğluları’nın yeniden aktif görev üstlenmesine ilişkin, “Artık kenarda durma zamanı değil. Ulusal Birlik Partisi sana bir görev veriyor” dedi.

“BU YARIŞ KİŞİLERİN DEĞİL, UBP’NİN YARIŞIDIR”
Toplantıda belediye başkan adaylarına ve parti örgütlerine seslenen Üstel, seçim çalışmalarının sahaya taşınmasını istedi. “Artık geri sayım başladı arkadaşlar. Belediye başkanlarımız kendi bölgelerinde, meclis üyelerimizle artık kapı kapı gezme zamanı başladı” diyen Üstel, kampanya materyallerinde UBP amblemi ile parti renklerinin kullanılmasını istedi.

Üstel, adayların kişisel kampanyalarından çok partinin kurumsal kimliğinin öne çıkarılacağını belirterek, “Biz kişi olarak yarışmıyoruz. Bu yarış Ulusal Birlik Partisi’nin yarışıdır” dedi.

SEÇİM MANİFESTOSU 12 EKİM’DE AÇIKLANACAK
UBP’nin 51’inci kuruluş yıl dönümü etkinliğinin seçim kampanyasının başlangıç noktası olacağını açıklayan Üstel, 11 Ekim Pazar günü saat 18.00’de Lefkoşa’da partililerle buluşacaklarını duyurdu.

Partinin seçim manifestosunun ise 12 Ekim’de kamuoyuna açıklanacağını belirten Üstel, belediyelerdeki çalışmalar ile gelecek beş yıllık döneme ilişkin hedeflerini seçmenlere aktaracaklarını söyledi.

UBP Genel Sekreteri Ahmet Savaşan da seçim çalışmalarında belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ve parti örgütlerinin birlikte hareket edeceğini belirtti. Savaşan, hükümetin hayata geçirdiğini savunduğu projelerin kampanya sürecinde seçmenlere anlatılacağını kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
1/20