• BIST 15062.65
  • Altın 6875.66
  • Dolar 45.297
  • Euro 53.4767
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 27 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 27 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

AKP'li milletvekili Yılmaztekin: Erdoğan'ı Allah itibarlandırdı!

AKP Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Erdoğan'ı eleştiren muhalefete "Allah’ın itibarlandırdığını kimse itibarsızlaştıramaz” dedi.
AKP'li milletvekili Yılmaztekin: Erdoğan'ı Allah itibarlandırdı!

 Geçtiğimiz günlerde bir başka AKP'li vekil Yasin Aktay da "Biz Erdoğan’ı gördüğümüz zaman ‘Salli Ala Muhammed’ deriz" demişti.

 

AKP Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerine, “Allah’ın itibarlandırdığını kimse itibarsızlaştıramaz” dedi. Muhalefet milletvekilleri, AKP’li vekile tepki gösterdi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, AKP’li Kemalettin Yılmaztekin, konuşmasında Erdoğan’a yağdırdı. Erdoğan’ı “Siyasi hayatı boyunca milleti adına öfkelenen, ülkesi için kükreyen” diye tanımladı ve şöyle dedi:

"Türkiye’nin hasımlarına karşı şedit, milletine karşı kucaklayıcı olan her türlü ahlaksız, ihanet dolu saldırılara karşı susmayan, herkes susarken konuşan, herkes sinerken haykıran, umutların tükendiği zannedilen zamanlarda, hüzünlü anlarda bir özgüven abidesi olarak milletinin önünde yürüyen bir lider var. Hamdolsun, Recep Tayyip Erdoğan var. İşte, bu parçalayanlar tek bir yerden talimat almışçasına ve tek bir ağızdan kendisinin şahsında bu millete karşı saldırıya geçmişlerdir. Tabii, istedikleri kadar saldırsınlar, onun sevgisini bu halkın kalbinden sökemezler, itibarına leke süremezler çünkü Allah’ın itibarlandırdığını kimse itibarsızlaştıramaz."

Geçtiğimiz günlerde de AKP'li vekil Yasin Aktay, "Biz Erdoğan’ı gördüğümüz zaman ‘Salli Ala Muhammed’ deriz" demişti. 

solhaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler