• BIST 12433.5
  • Altın 6669.25
  • Dolar 44.294
  • Euro 51.2942
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 7 °C

“Barışa Çağrıydı” adlı görsel şov sergilenecek

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde “Barışa Çağrıydı/Screamed For Peace” adlı görsel şov sergilenecek.
“Barışa Çağrıydı” adlı görsel şov sergilenecek

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde “Barışa Çağrıydı/Screamed For Peace” adlı görsel şov sergilenecek.

Şov Milli Günleri Kutlama Merkez Komitesi Başkanlığı tarafından organize edilen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Yapımcı Abdullah Öztoprak işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Girne Kalesi’nde yer alacak olan etkinlik 18 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak.

Etkinlikte 20 Temmuz Barış Harekatı’na kadarki süreçte Kıbrıs’ta yaşanan tarihi evrelerin, özgün müzik, kıyafet ve şovlarla anlatılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler