• BIST 15062.65
  • Altın 6875.66
  • Dolar 45.297
  • Euro 53.4767
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 30 °C
  • Girne 24 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 30 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 23 °C

Burak Yılmaz Cimbom'dan ayrıldı...

Galatasaray'da şok...
Burak Yılmaz Cimbom'dan ayrıldı...

Sarı-kırmızılı kulübün golcüsü, Çin kulübü Beijing Guoan’ın cazip teklifi karşısında Galatasaray’dan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli ve yönetime bildirdi. Burak Yılmaz, Beijing Guoan Kulübü ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Golcü futbolcu, bonuslarla birlikte Çin kulübünden yılda 8 milyon Euro alacak.

Beijing Guoan Kulübü, bonservis bedeli olarak Galatasaray’a 8 milyon Euro ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp bu parayı kasasına indirirken, Burak Yılmaz’a 3,5 yılda ödeyeceği 12 milyon Euro’yu da ödemekten kurtulacak. Ancak 8 milyon Euro’nun yüzde 25’i daha önce yapılan anlaşma gereği Trabzonspor’a ödenecek.

Burak Yılmaz’ın Çin’e gidişine, transferin son günlerine gelmesi nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli’nin karşı çıktığı öğrenildi. Ancak Burak Yılmaz hocasıyla görüşerek, hayatının transferini yapacağını ve Galatasaray’da taraftarın artık kendisini istemediğini belirterek ayrılmaya kararlı olduğunu ve artık kulübüne faydalı olamayacağını bildirince, tecrübeli teknik adamın da bu transfere onay vermek zorunda kaldığı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler