• BIST 12433.5
  • Altın 7105.27
  • Dolar 43.6458
  • Euro 52.0087
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Çeler'den Özersay'a: 4'lüyü bozmasaydın bunlar başımıza gelmezdi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) başkanı Zeki Çeler, Kudret Özersay’ın “Nereden Buldun Yasası” açıklamasına sert yanıt verdi.
Çeler'den Özersay'a: 4'lüyü bozmasaydın bunlar başımıza gelmezdi

Özersay’ın dört partili koalisyonda yasanın geçmemesinin sorumluluğunu diğer partilere yüklemesine tepki gösteren Çeler, "Sen o gün o dörtlü hükümeti bozmasaydın, bunların hiçbiri başımıza gelmezdi," dedi.

Çeler, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Özersay’a doğrudan seslenerek, "Günah keçisi aramaktan vazgeç artık!" ifadelerini kullandı. Özersay’ın hükümetten ayrıldıktan sonra da koalisyon ortağı olduğu dönemleri hatırlatan Çeler, “Bizden sonra da hükümet kurdun, elini tutan mı vardı Hoca? Geçirseydin yasaları,” diyerek eleştirisini sürdürdü.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler