• BIST 14716.47
  • Altın 6207.81
  • Dolar 46.4399
  • Euro 53.2931
  • Lefkoşa 33 °C
  • Mağusa 31 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 29 °C
  • İskele 31 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 21 °C

Çocuğunun babasını Facebook'ta arıyor

Çocuğunun babasını Facebook'ta arıyor

26 yaşındaki Fransız Natalie Amyot iddiasına göre Avustralya’ya 3 aylık turistik bir seyahat yaptı. Seyahatinin son gününde Queensland’de bulunan O'Malleys isimli bara giden kadın burada Avustralyalı genç bir adamla tanıştı.

O geceden 6 hafta sonra Natalie Amyot hamile olduğunu anladı. Çocuğunun babasını bulmak için Avustralya’ya dönen genç kadın ne yazık ki amacına ulaşamadı. O da bir video kaydedip bunu Facebook ve Youtube’da yayınladı.

Video olayı anlatan genç kadın Paris’e döndüğü o gece birlikte olduğu adamın numarasının kayıtlı olduğu telefonunu kaybettiğini ve bu yüzden hiçbir iletişim imkanının kalmadığını belirtiyor.

Ayrıca videoda “3 ay önce Mooloolaba’ya geldim. Burada muhteşem insanlarla tanıştım. Son gün O'Malleys’e gittik ve parti yaptık. Orada çok hoş bir çocukla tanıştım. Benim için ilk görüşte aşktı. Muhteşem bir gece geçirdik. Ertesi gün ben evime Paris’e uçtum. İçinde numarasının kayıtlı olduğu telefonumu kaybettim. İletişim kurabileceğim bir yol kalmadı. 6 hafta sonra ise hamile olduğumu öğrendim. Bu yüzden buraya onu bulabilmek için geri döndüm. Çünkü benim bir ailem yok. Lütfen bu videoyu paylaşarak onu bulmama yardımcı olun.” cümlelerine yer verdi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler