• BIST 13272.82
  • Altın 6769.04
  • Dolar 48.8346
  • Euro 55.7144
  • Lefkoşa 32 °C
  • Mağusa 32 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 31 °C
  • İskele 32 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Dairelerde futbol hazırlığı

Dairelerde futbol hazırlığı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için hazırlıklar başladı

 

İLK TOPLANTI YAPILIYOR:

Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşecek. Turnuva için ilk toplantı 8 Temmuz Çarşamba saat 18.00’da Atatürk Stadyumu altındaki Spor Yazarları Derneği İletişim Merkezi’nde olacak.

 

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Devlet Daireli Arası Halı Saha Futbol Turnuvası yine Hasan Ramadan Cemil adına düzenleniyor.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için ilk toplantı 8 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek olan Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz yıl olduğu gibi Göçmenköy Halı Sahası’nda olacak.

Hasan Ramadan Cemil adına ilk kez düzenlenen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın dördüncüsünde İçişleri Bakanlığı şampiyonluğa ulaşmıştı.

Bu yıl için, şu ana kadar 15 takımın iletişim kurduğu Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015’te ilk maçlar 27 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Turnuvayı organize eden İbrahim Özsoy takım temsilcileri ile ilk toplantının 8 Temmuz Çarşamba saat 18.00’da Atatürk Stadyumu altındaki KTSYD İletişim Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyururken kendisi ile irtibat kurmak isteyenlerin 0542 8552925 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için İçişleri Bakanlığı, Gelir ve Vergi Dairesi, Telefon Dairesi, Gümrük Dairesi, Merkezi Cezaevi, İhtiyat Sandığı Dairesi, Din İşleri Dairesi, Su Dairesi, Jeoloji Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi, Şehir Planlama Dairesi, Orman Dairesi, Ekonomi Bakanlığı, Devlet Hastanesi ve Girne Çalışma Dairesi takımları ön bilgiyi aldılar.

KKTC’deki bakanlıklar ve devlet dairelerinin katılabildiği ve lisanslı futbolcunun oynayamadığı Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015’in 8 Temmuz Çarşamba saat 18.00’da gerçekleşecek ilk toplantısına takım temsilcilerinin katılması gerekmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20