• BIST 13779.39
  • Altın 6659.71
  • Dolar 47.6791
  • Euro 55.1258
  • Lefkoşa 34 °C
  • Mağusa 33 °C
  • Girne 31 °C
  • Güzelyurt 33 °C
  • İskele 33 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Derya: “Darmadağın bir hükümet... Kendi aralarında kavga etmekten karar alamıyorlar!

Derya: “Darmadağın bir hükümet... Kendi aralarında kavga etmekten karar alamıyorlar!
Derya: “Darmadağın bir hükümet... Kendi aralarında kavga etmekten karar alamıyorlar!

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Doğuş Derya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hükümetin ülkeye giriş-çıkışlarla aldığı kararları eleştirdi.

Günlük vaka sayısının Türkiye’de 1000’in üzerinde olduğuna işaret eden Derya, 1 Temmuz’da Türkiye’ye sınırları açmanın bilimsel bir gerekçesi olup olmadığını sorguladı.

Bu süreçte hükümetin ‘darmadağın’ bir durumda olduğunu söyleyen Derya, “Kendi içlerinde -aralarında kavga ve rekabet etmekten bir türlü rasyonel karar alamıyorlar!” ifadelerini kullandı.

Derya’nın paylaşımı şu şekilde:

“Türkiye'deki günlük vaka sayısı maalesef bin rakamının üstünde. 1 Temmuz'da Türkiye kapılarını açmanın bilimsel gerekçesi var mıdır? Varsa nedir? Darmadağın bir hükümet. Kendi içlerinde -aralarında kavga ve rekabet etmekten bir türlü rasyonel karar alamıyorlar!”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler