• BIST 14644.7
  • Altın 6760.09
  • Dolar 45.5249
  • Euro 53.1048
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 11 °C

Dikmen Belediyesi’nden su fiyatı kararı...

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, belediyelere verilen suyun bir metreküp alış bedeline yapılan zamma dikkat çekti.
Dikmen Belediyesi’nden su fiyatı kararı...

Yüksel Çelebi, 9,80 TL’den 18,28 TL’ye yükseltildiğini anımsatarak, belediye olarak önemli bir karar aldıklarını kaydetti.

Çelebi, “Bu fiyat artışına hiçbir ekleme yapılmadan, yalnızca gelen fark kadar fiyat güncellemesi yapılacaktır. Bu süreci fırsata çevirmeyecek, halkımızın sırtına ek bir yük bindirmeyeceğiz. Belediyemiz, şeffaflık ve halkın yanında olma ilkesinden asla taviz vermeyecektir. Su temel bir haktır. Bu anlayışla hareket etmeye, sizin için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler