• BIST 12433.5
  • Altın 6724.97
  • Dolar 44.2964
  • Euro 51.2222
  • Lefkoşa 10 °C
  • Mağusa 9 °C
  • Girne 13 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 9 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 6 °C

Diyabet Derneği 14. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Toplantıda Caner Arca başkanlığa seçildi.
Diyabet Derneği 14. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Dernek’ten yapılan açıklamaya göre yetkili kurulların üyeliklerinin seçiminin de gerçekleştirildiği Genel Kurul toplantısından hemen sonra kurullar ilk toplantılarını yaptı ve tüzük gereği görev bölümü yaptı.

Buna göre Tomris Mahirel Genel Sekreterliğe, Mustafa Bilgehan Örgütlenme Sekreterliğine, Mevhibe Çıraklı Mali Sekreterliğe, Ali Yıldırım Eğitim Sekreterliğine, Yıldan Oymacı Sosyal Faaliyetler Sekreterliğine, Hasan Arşehit Basın Yayın Sekreterliğine ve Mustafa Türk ile Handan Bilgehan Mert Faal Üyeliğe getirildi.

Disiplin Kurulu Başkanı ise Oğuz Özen oldu.

1453108041

1453108042

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler