• BIST 14331.21
  • Altın 5946.78
  • Dolar 46.4867
  • Euro 52.8215
  • Lefkoşa 26 °C
  • Mağusa 28 °C
  • Girne 27 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • İskele 28 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 23 °C

Dr. Özgür Akın:“Robotik Sistemler İnsanların Yükünü Azaltıyor, Zaman Tasarrufu Sağlıyor”

Robotik alanında Türkiye’nin öncü firmalarından Akınsoft’un kurucusu ve yöneticisi Bilgisayar Yüksek Mühendisi Dr. Özgür Akın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu’nun konuğuydu.
Dr. Özgür Akın:“Robotik Sistemler İnsanların Yükünü Azaltıyor, Zaman Tasarrufu Sağlıyor”

Robotik alanında Türkiye’nin öncü firmalarından Akınsoft’un kurucusu ve yöneticisi Bilgisayar Yüksek Mühendisi Dr. Özgür Akın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu’nun konuğuydu. Öğrencilere “Türkiye’deki Robot ve Otomasyon Sistemleri Endüstrisi” ile ilgili bir seminer veren Dr. Özgür Akın, robotik sistemlerin insanların ağır çalışma yükünü azalttığını ve zamandan tasarrufta büyük farklar yarattığını söyledi.

KENDİNİZE UZMANLIK ALANI SEÇİN

Mühendislik öğrencilerinin yurt dışında eğitim görme şartı bulunmadığını ancak farklı yerlerde eğitim görmenin mesleki bilgi çeşitliliği, sosyallik ve dünyayı tanımak açısından önemli katkılar sağladığını söyledi. Mühendislikte uzmanlığın önemine de dikkat çeken Dr. Özgür Akın, “Kendinize bir uzmanlık alanı seçin, profesyonel iş hayatı artık uzmanlar arıyor” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler