• BIST 12433.5
  • Altın 7075.06
  • Dolar 43.7242
  • Euro 51.9199
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 16 °C

El-Sen, 92 milyon TL’lik borç cumaya kadar ödenmezse Ercan’ın elektriğini keseceğini duyurdu

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), 92 milyon TL’lik borç cumaya kadar ödenmezse, Ercan Havaalanı’nın elektriğini keseceğini duyurdu.
El-Sen, 92 milyon TL’lik borç cumaya kadar ödenmezse Ercan’ın elektriğini keseceğini duyurdu

El-Sen Başkanı Ahmet Tuğcu, yazılı açıklamasında kendileriyle aynı görüşü savunan siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, sendikalara ve vatandaşlara çağrı yaparak, cuma günü saat 11.00’de Meriç köyünün girişindeki Meriç Trafo Merkezi’nde olunmasını istedi.

Borcu 675 TL olan vatandaşların elektriğinin anında kesildiğini ancak Kıb-Tek yönetiminin Emrullah Turanlı yönetimindeki T&T Şirketi’nin işletmecisi olduğu Ercan Havalimanı’nın elektriğine dokunmadığını savunan Tuğcu, “Kıb-Tek yönetimini halkın vicdanında yara açan bu adaletsizliğe son vermesi için son kez uyarıyoruz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler