• BIST 12433.5
  • Altın 7075.06
  • Dolar 43.7242
  • Euro 51.9199
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 14 °C

Evinde uyuşturucu bulunduran şahıs tutuksuz yargılanacak!

Evinde uyuşturucu bulunduran şahıs tutuksuz yargılanacak!
Evinde uyuşturucu bulunduran şahıs tutuksuz yargılanacak!

Haspolat’ta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada 13 gram sentetik uyuşturucu bulunan Hüseyin Eren Yıldırım dün yeniden mahkemeye çıkarıldı 

Polis memuru İbrahim Atabek mahkemede olguları aktardı. 

Polis, 12 Haziran 2024 tarihinde Narkotik ekibi tarafından Haspoat’ta sakin zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenilmesi üzerine yapılan evine yapılan baskında, 13 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde tespit edilerek emare olarak alındığını söyledi. Polis, zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Polis memuru, zanlının konu uyuşturucuyu tanımadığı siyahi bir şahıstan, 14 gram olarak 8 bin TL karşılığında satın aldığını itiraf ettiğini söyledi. 

Soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının ileride görülecek davaları görülünceye değin mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.  

 Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 50 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 500 biner TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler