• BIST 13860.59
  • Altın 6409.18
  • Dolar 46.0968
  • Euro 53.1946
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Fidias: AB'deki demokrasinin yanılgı olduğuna inanıyorum

Rum sosyal medya fenomeni Avrupa Milletvekili Fidias Panayotu, yayımladığı video ve katıldığı bir internet programında yaptığı açıklamalar ile bu kez Avrupa Birliğini karıştırdı.
Fidias: AB'deki demokrasinin yanılgı olduğuna inanıyorum

Alithia “Fidias Tercihi Artık Bütün Kıbrıslıları Utandırıyor” başlıklı haberinde Panayotu’nun, yayımladığı bir videoda “Avrupa Parlamentosu’ndaki oylamaları şaibeli bulduğunu belirterek, AP Başkan Yardımcısı Nicu Stefanuta’yı, oylamaları doğru hesaplayamamakla suçladı ve her oylamanın iki defa yapılmak zorunda kalındığını” savundu.

Panayotu’nun, adını da açıkça kullandığı videosuna videoyla cevap veren Stefanuta Panayotu’nun, hakkındaki ithamlarını “yalan iddialar” diye niteleyerek reddetti. Stefanuta, iki oylama yapılmasının süregelen bir şeymiş gibi göstermekle suçladığı Panayotu’ya hitaben “siyasiler tüzükleri öğrensin” çağrısı da yaptı.

Panayotu katıldığı bir internet yayınında ise Avrupa Konseyi Başkanı Antonio Costa’nın o mevkiye demokratik yöntemlerle seçilmediğini söyledi, “AB’de gerçek demokrasi var mı*” sorusuna ise “Hayır. Avrupa’daki demokrasinin yanılgı olduğuna inanıyorum.” cevabını verdi.

Gazete 70 bin Rum’un AB seçimlerinde çeşitli sebeplerle oy vererek AP’ye gönderdikleri Fidias Panayotu’nun, yaptıkları ve söyledikleriyle bütün Rumlara zarar vermekte olduğuna dikkat çekti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler