• BIST 12592.76
  • Altın 6509.11
  • Dolar 48.995
  • Euro 55.6789
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C

Gardiyanoğlu: Bu ülkeye yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Hollanda Şube Başkanı Ali Köklü ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
Gardiyanoğlu: Bu ülkeye yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık

Bakanlık açıklamasına göre kabulde konuşan MÜSİAD KKTC Başkanı Ramazan Gündoğdu, Hollanda heyeti ile birlikte Kıbrıs’ta uzmanlık alanlarına giren konularda yatırım hedefleriyle ilgili ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

MÜSİAD Hollanda Şube Başkanı Ali Köklü de konuşmasında, MÜSİAD KKTC’nin davetlisi olarak ülkede temaslarda bulunduklarını, Anavatan ile Yavruvatan arasında güçlü ilişkiler kurmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Köklü, KKTC’deki yatırım fırsatları ve ticari birliktelikler üzerine çalışmalarının ve işbirliklerinin devam edeceğini belirtti.

-Gardiyanoğlu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu yaptığı konuşmada MÜSiAD’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MÜSİAD gibi yurt dışından KKTC’ye gelen yatırımcılara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Gardiyanoğlu "Doğru kişilerle doğru zeminde doğru işler yapılması arzu ettiğimiz noktadır. Anavatan Türkiye ile et ve tırnak gibiyiz. Gönül bağımız var. MÜSİAD dünyanın dört bir yanında temsilciliği olan, büyük bir aile" ifadelerini kullandı.

Bu ülkeye gelecek olan her yatırımcıya bakanlığı çerçevesinde her türlü katkıyı ve desteği sağlayamaya hazır olduğunu söyleyen Gardiyanoğlu, "Unutulmasın ki bu ülkeye yapılacak olan her türlü yatırım, Türk milletinin bu ülkedeki kökleşmesinin en büyük nişanesidir. Her yapılan yatırım, yeni bir istihdamdır, devlete gelirdir, yurt dışından ülkemize gelen her iş insanı bizim dünyaya açılan kapımızdır’’ şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
1/20