• BIST 15133.54
  • Altın 6903.41
  • Dolar 45.2954
  • Euro 53.4221
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C

Gaziköy ve Gazimağusa’da Ani Ölüm Vakaları

Gaziköy’de misafir olarak bulunduğu evde hayatını kaybeden 59 yaşındaki Yılmaz Domrul ile Gazimağusa’da aniden rahatsızlanarak hastanede yaşamını yitiren 70 yaşındaki Fevzi Şahin’in ölüm nedenleri belirlendi.
Gaziköy ve Gazimağusa’da Ani Ölüm Vakaları

02 Mart 2025 tarihinde, Gaziköy’de misafir olarak bulunduğu bir ikametgahta yaşamını yitiren Lefkoşa sakini Yılmaz Domrul’un (59) otopsi sonucu belli oldu. Yapılan incelemelerde, ölüm sebebinin kalp hastalığı olduğu tespit edildi.

Aynı gün, Gazimağusa’da yaşadığı evin giriş kapısı önünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fevzi Şahin (70), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahin’in otopsisinde ölüm nedeninin akut koroner sendrom ve kalp krizi olduğu belirlendi.

Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler