• BIST 13938.48
  • Altın 6441.44
  • Dolar 46.2695
  • Euro 53.7018
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 10 °C

Girne Limanı’nda cehennem sıcağı: İnsanlar perişan halde

Bayram öncesi Girne Limanı’nda yaşanan yoğunluk sosyal medyada paylaşılırken, hava sıcaklıklarının yüksek olması ve adım atacak yer dahi olmamasından dolayı gemi bekleyen insanların durumunun perişan olduğu belirtildi.
Girne Limanı’nda cehennem sıcağı: İnsanlar perişan halde

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Girne Limanı’nda yoğunluk arttı. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflarda Bayram öncesi gemi seferleri için Girne Limanı’nda adım atacak yer olmaması dikkat çekiyor.

Memleketlerine gitmek için Girne Limanı’nda gemi bekleyen insanların oluşturduğu yoğunluk, “İğne atsan yere düşmez” dedirtti. Yaşanan hava sıcakları da eklenince, gemi bekleyen insanlar baygınlık geçirme noktasına geldi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler