Güney Kıbrıs Sağlık Bakanlığı, toplam vaka sayısının 130 bin 591’e yükseldiğini açıkladı.
Hastanede tedavi görenlerin sayısı 106, durumu ciddi olanların sayısı 32 olarak açıklandı.
Bugün can kaybı yaşanmadı ve toplam can kaybı 590'da kaldı.



Güney Kıbrıs Sağlık Bakanlığı, toplam vaka sayısının 130 bin 591’e yükseldiğini açıkladı.
Hastanede tedavi görenlerin sayısı 106, durumu ciddi olanların sayısı 32 olarak açıklandı.
Bugün can kaybı yaşanmadı ve toplam can kaybı 590'da kaldı.

Politis: 5+1 toplantısından sonuç çıkmaması halinde Kasım'da ikinci bir 5+1 gündeme gelebilirHolguin’in 5+1 öncesi Atina, Ankara ve Lefkoşa’da temaslarda bulunması beklenirken, temmuz sonu veya ağustos başındaki toplantıdan sonuç çıkmaması halinde kasımda ikinci bir 5+1 toplantısı yapılabileceği belirtildi.
Dimitriu: Müzakerelerin yeniden başlaması için kararlıyızRum Meclis Başkanı Annita Dimitriu, Rum tarafının, müzakerelerin kaldığı yerden, üzerinde uzlaşılmış çerçeveden, yeniden başlaması için kararlı olduğunu söyledi.
Europol toplantıları Güney Kıbrıs’ta yapılıyorAvrupa Birliği Kolluk Kuvvetleri İş birliği Ajansı (Europol) Yönetim Kurulu toplantısı bugün ve yarın Güney Kıbrıs’ta yapılacak.
Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artışRum Tüketicileri Koruma Derneği, Güney Kıbrıs’ta Mayıs ayında 250 temel gıda ürününün fiyatlarında artış kaydedildiğini açıkladı.
Gezegenlerin İsimleri: Dünya'nın Adı Neden Dünya'dır?
İşte Ortadoğu'da Savaşın yüzü
Vücuttaki B12 vitamini eksikliğinin 5 belirtisi
5 Parmak Dağları'nın ismi nereden geliyor? İşte hikayesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.