• BIST 13198.84
  • Altın 6812.01
  • Dolar 48.8301
  • Euro 55.8578
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Hüseyin için destek zamanı

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve HASDER’denLuricinalı için kampanya... Destek mesajları Hüseyin Luricinalı için!...Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat müşterileri, mobil (cep) telefonlarının mesaj bölümüne BAGIS yazıp 1441 kısa mesaj numarasına mesaj göndererek,
Hüseyin için destek zamanı

‘Cushing Sendromu’ olarak bilinen hastalıkla mücadele eden ve son iki yılda üç kez beyin ameliyatı geçiren spor eğitmeni Hüseyin Luricinalı’ya bir destek de Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Halk Sanatları Vakfı’ndan (HAS-DER)  geldi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve HASDER (Halk Sanatları Vakfı) İşbirliğiyle Hüseyin Luricinalı için destek kampanyası başlatıldı.

Hüseyin Luricinalı’nın tedavisine katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanıcıları ‘SMS’ yani kısa mesaj göndererek destek verebilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den verilen bilgiye göre gönüllüler, 1441 kısa numarası üzerinden istedikleri kadar mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı için başlatılan kampanyaya bağış sağlayabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat müşterileri, mobil (cep) telefonlarının mesaj bölümüne BAGIS yazıp 1441 kısa mesaj numarasına mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı’nın tedavisi için 10 TL katkıda bulunabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, söz konusu kampanyadan elde edilen tüm gelirin Hüseyin Luricinalı yararına kullanılacağını ve kampanyadan hiçbir gelir elde edilmeyeceğini de duyurdu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada kısa mesaj servisinin 12 Mart itibariyle açıldığı ve 30 Nisan 2015 tarihine kadar SMS gönderimi yapılabileceği bilgisi de paylaşıldı.

HASDER Başkanı Ali Nebih, genç yaşta tutulduğu hastalık ve sıkıntılarla halkımızı yasa boğan Luricinalı için kampanyaya destek vermenin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, “Bu duyarlı dayanışma hepimizi duygulandırmış, Hüseyin’in yeniden sağlığına kavuşması için de umutlandırmıştır. Kıbrıs Türk halkının kültürel kimliğinde var olan yardımlaşma ve zor günde birbirine destek olma alışkanlığının herşeyerağmen  yitirilmediğine olan inancımız ile bu kampanyayı başlattık. 10 TL’lik küçük katkılarla büyük işler başarılabileceğini bir kez daha yaşatabilmek amacıyla tüm dostlarımızı, Hüseyin Luricinalı için destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış da HASDER ile işbirliği içerisinde düzenledikleri bu kampanyanın, Hüseyin Luricinalı’nın tedavisine faydalı olması temennisinde bulundu, “Sosyal sorumluluk görevimizi yerine getiriyoruz, umarız, gencimizin tedavi sürecine bir nebze de olsa katkı sağlayabiliriz. Geçmiş olsun diyor, acil şifalar dileklerimi tüm kurumum adına paylaşıyorum ve herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20