• BIST 12433.5
  • Altın 6724.97
  • Dolar 44.2964
  • Euro 51.2222
  • Lefkoşa 10 °C
  • Mağusa 9 °C
  • Girne 13 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 9 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 6 °C

İhtiyaçlı ailelere "sünnet" müjdesi

İhtiyaçlı ailelere "sünnet" müjdesi

Sağlık Bakanlığı, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle devlet hastanelerinde, dar gelirli ve yoksul ailelerin çocuklarına yönelik, temmuz ve ağustos aylarında toplu sünnet gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, geleneksel toplu sünnet etkinlikleri,   Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Gazimağusa Devlet Hastanesi, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi ve Cengiz Topel Hastanesi’nde yapılacak.

Açıklamada, ekonomik yönden ihtiyaçlı olan ailelerin, çocuklarının sünnet ettirilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın bölgelerdeki Sosyal Hizmetler Daireleri’ne müracaat edip kaydolmaları gerektiği belirtildi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler