• BIST 13198.84
  • Altın 6799.06
  • Dolar 48.8358
  • Euro 55.8276
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

İşitme ve Konuşma Engelliler, Telsim’in tarifesi ile engelleri aşıyor

İşitme ve Konuşma Engelliler, Telsim’in tarifesi ile engelleri aşıyor

Sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman engellilerin sorunları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Telsim, işitme engellilerin hayatlarını kolaylaştıran yeni bir tarife hazırladı. Kıbrıs İşitme, Konuşma Engelliler Vakfı (KİKEV) iş birliğinde hazırlanan kampanyanın duyurusu Telsim Merkez Ofis’te düzenlenen toplantıda yapıldı.

KİKEV Başkanı Bahire Doğru ile Başkan Yardımcısı Kazım Tunç ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ın katıldığı toplantıda işitme ve konuşma engellilere özel olarak hazırlanan Engelleri Aşan Tarife tanıtıldı.

TANPINAR; KİKEV İLE BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ’NİN BAŞLANGICINDAYIZ

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar toplantıda yaptığı konuşmada, bir Vodafone Grup Şirketi olan Telsim’in engelleri ortadan kaldırmak amacıyla teknolojisini kullanarak Engelleri Aşan Tarife’yi oluşturduklarını kaydetti. Tanpınar, Engelleri Aşan Tarife’nin KİKEV ile ilerleyen zamanlarda birlikte yapacakları sosyal sorumluluk projelerinin bir başlangıcı olması nedeniyle heyecan duyduklarını dile getirdi. Tanpınar sözlerine şöyle devam etti; “İşitme ve konuşma engelli abonelerimize görüntülü konuşma ve işaret dili ile iletişime geçmeleri amacıyla çok avantajlı bir paket sunduk. Bu tarife ile işitme ve konuşma engellilerin daha rahat ve ekonomik bir şekilde iletişime geçmesini amaçladık.”

DOĞRU: TARİFE UYGULAMASI BİZE ÇOK MUTLU ETTİ

KİKEV Başkanı Bahire Doğru ise konuşmasında, Telsim’in tarife uygulamasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, vakıfta kayıtlı bulunan işitme ve konuşma engelli vatandaşların kampanyadan kolaylıkla faydalanabileceğini, henüz vakıf ile bağlantısı olmayan kişilerin de vakfa başvurarak bu tarifeden faydalanabileceklerini söyledi. Doğru, ilerleyen günlerde sosyal sorumluluk projelerinde Telsim ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Toplantıda tanıtılan Engelleri Aşan tarife kapsamında, işitme engellilerin Mini Paket’te her yöne 20.000 SMS ayda 10 TL’ye, Midi Paket’te tüm Telsim’liler ile 20.000 dakika voice/video call’a ise ayda 20 TL, 5BG internete ise ayda 25 TL karşılığında sahip olabileceğini bildirildi. Tarife ile ilgili detaylı bilgiye www.kktctelsim.com adresinden, en yakın Telsim Shop’tan veya Kıbrıs İşitme ve Konuşma Engelliler Vakfı’ndan ulaşılabilir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20