• BIST 12433.5
  • Altın 7105.44
  • Dolar 43.841
  • Euro 51.7328
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C

İsmim kullanılarak dolandırıcılık yapılmaya çalışılıyor; "şikayette bulundum"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, bazı numaralar üzerinden ismi kullanılarak yat aldığı ve fazla zodiac olduğu gerekçesiyle satış yapmak istediği yönünde dolandırıcılık girişiminde bulunulduğunu açıkladı. Olayla ilgili polise şikâyetçi olundu.
İsmim kullanılarak dolandırıcılık yapılmaya çalışılıyor; "şikayette bulundum"

Kamuoyunun dikkatine!
Bazı numaralar üzerinden benim ismim kullanılarak yat aldığım (nelerim de var!) ve üzerinde fazladan zodiac olduğundan dolayı zodiac’ı satmak istediğimi söyleyip, gemi kaptanını arayarak birçok insana ulaşmışlar.
Sevgili Tekin Birinci’ye de bugün ulaştılar, sağolsun kişi ile ilgili detayları aldı, hesap numarası vs., tümünü polise iletip biz şikayetçi olduk.
Benim veya kurumun adına kimsenin sizlerden talep ettiği bu ve benzeri dolandırıcılık faaliyetlerine itibar etmeyiniz.
Not: Gemi de yok, gemicik de yok, sandal da yok !

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler