• BIST 15062.65
  • Altın 6875.66
  • Dolar 45.297
  • Euro 53.4767
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

İşte ihbar hattı...

Polisten de yarım talep ettiler...
İşte ihbar hattı...

İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar, 5–8 Ağustos tarihlerini kapsayan, 12.00–16.00 saatleri arasında dışarıda çalışma yasağına uymayanların çalışmalarının durdurulacağını, ayrıca çalıştıran kurumlara 1 asgari ücret kadar para cezası kesilebileceğini açıkladı.

TAK muhabirinin sorularını yanıtlayan Gürpınar, çok sayıda örgütün dışarıda çalışma konusunda hassasiyet bildirdiğini, bu nedenle yasağın delineceğini düşünmediğini anlattı.

Öte yandan çalışanların ve vatandaşların uygulamaya aykırı bir çalışma tespit etmesi halinde Alo 102 hattına ulaşabileceğini dile getiren Gürpınar, bu hatta gelen ihbarlara göre denetim yapacaklarını kaydetti.

Gürpınar yasağa uymayanların çalışmalarının durdurulacağını, bunun yanında gerek görülmesi halinde çalıştıran kurumlara 1 asgari ücret kadar para cezası kesilebileceğini açıkladı.

Gürpınar, yasakla ilgili Polis teşkilatından da yardım talep ettiklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler