• BIST 13779.39
  • Altın 6659.71
  • Dolar 47.6791
  • Euro 55.1258
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 18 °C

Kalyoncu, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nı kabul etti

Başbakan Ömer Soyer Kalyoncu, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Kalyoncu, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nı kabul etti

Meclis’te bütçe görüşmelerinin devam etmesi nedeniyle Meclis Mavi Salon’da gerçekleşen kabulde konuşan Kaynar, odayla ilgili bilgi vererek, adaya yaptıkları ziyaretle iki ülke arasındaki ticari ve kültürel bağları güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Oda Başkanı Kaynar iki ülke arasındaki olası işbirliği fırsatlarını incelediklerini de sözlerine ekledi.

KALYONCU

Başbakan Ömer Soyer Kalyoncu ise bu gibi ziyaretlerin sevindirici olduğunu ifade etti. Bu ziyaretlerin ortaklıkların artması için zemin olduğunu anlatan Kalyoncu, bunun Kıbrıs Türklerinin ihtiyacı olan şey olduğunu kaydetti.

Müzakerelerin devam ettiğini hatırlatan Kalyoncu bu tür ortaklıkların ileride çözüm olsa da olmasa da Kıbrıslı Türklere katkı sağlayacağını vurguladı.

İhracat konusunda yaşanan sorunlara değinen Kalyoncu bu konuda yapılacak açılımların faydalı olacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

1450347525 1450347526 1450347527 1450347528 1450347529

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler