• BIST 12433.5
  • Altın 7013.58
  • Dolar 43.7511
  • Euro 51.8922
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 10 °C

Kar-İş Başkanı Topaloğlu: Toplu taşıma saatlerini genişletmeye hazırız

Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Fuat Topaloğlu, toplu taşıma çalışma saatlerinin genişletilmesi konusunda belediyelerle her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.
Kar-İş Başkanı Topaloğlu: Toplu taşıma saatlerini genişletmeye hazırız

Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu yaptığı yazılı açıklamada, Girne’de meydana gelen trafik kazasının ardından Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un, kentte toplu taşımanın yetersiz olduğuna dair açıklamalarına yanıt veren Topaloğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi ile bu konuda istişarelerde bulunduklarını ve toplu taşımanın hizmet saatlerini esnetebileceklerini söyledi.

-“Toplu taşımanın önemi daha iyi anlaşılıyor”

Özellikle, trafik kazalarının ardından toplu taşımanın öneminin bir kez daha gündeme geldiğini vurgulayan Topaloğlu, bu sistemin şehir içi trafiği azaltmada, çevreyi korumada ve vatandaşların güvenli ulaşım sağlamasında kritik bir rol oynadığını belirtti.

Topaloğlu, “Her belediye ile iş birliğine açığız. Trafik sorunlarının çözümünde toplu taşımanın daha etkin kullanılması gerektiğine inanıyoruz.” diyerek, yetkilileri bu konuda ortak hareket etmeye çağırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler