• BIST 13450.22
  • Altın 6215.78
  • Dolar 47.5568
  • Euro 54.7836
  • Lefkoşa 31 °C
  • Mağusa 30 °C
  • Girne 30 °C
  • Güzelyurt 31 °C
  • İskele 30 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 27 °C

KES Cumartesi yapılacak basketbol etkinliğinin Ocak ayına ertelendiğini duyurdu

Kıbrıs Türk Kamu Emekçileri Sendikası’nın (KES) cumartesi günü yapmayı planladığı 12 yaş altı kız ve erkek basketbol etkinliği ocak ayına ertelendi.
KES Cumartesi yapılacak basketbol etkinliğinin Ocak ayına ertelendiğini duyurdu

Kıbrıs Türk Kamu Emekçileri Sendikası’nın (KES) cumartesi günü yapmayı planladığı 12 yaş altı kız ve erkek basketbol  etkinliği ocak ayına ertelendi.

Başkan Buran Atakan tarafından yapılan açıklamada “Kıbrıs Türk Hava Yollarının kuruluş tarihi olan 4 Aralık 1974’ü anmak ve KTHY’yi yaşatmak amacı ile yapmayı planladığımız etkinliği, geçen hafta ülkemizde yaşanan ve dört gencimizin hayatını kaybetmesi, birçok vatandaşımızın da zarar görmesine yol açan olaylar nedeniyle  ertelemiş bulunmaktayız” ifadeleri kullanıldı.

KKTC Basketbol Federasyonu ile işbirliğinde 15 Aralık Cumartesi günü şölen havasında  yapılması planlanan etkinliğin ocak ayına ertelediği belirtildi.

Atakan, hayatını kaybeden gençlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, halka geçmiş olsun dileğinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler