• BIST 14442.56
  • Altın 6695.13
  • Dolar 45.1887
  • Euro 53.0052
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 12 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

“Kıbrıs sorununun çözümü Denizciliği canlandıracak”

“Kıbrıs sorununun çözümü Denizciliği canlandıracak”

Rum Denizcilik Odası Başkanı Thomas Kazakos, Kıbrıs sorununun çözümünün denizcilik alanında bir “patlamaya” sebep olacağını, 2 bin 500 geminin bir gecede “Kıbrıs kütüğüne kayıt olabileceğini” iddia etti.

Politis ve diğer gazeteler, Rum Denizcilik Odası Başkanı Thomas Kazakos’un Kıbrıs sorununun çözümü durumunda gemicilikte yaşanacak gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamalara yer verdi.

Habere göre, Kazakos, Kıbrıs sorununun çözümü durumunda, Kıbrıslı Rumlar tarafından idare edilen 2 bin 500 geminin bir gecede “Kıbrıs kütüğüne kayıt olabileceklerini” belirtirken, Rum denizciliğinin “Türkiye’nin ambargosuna rağmen dünyada 10’uncu, Avrupa’da ise üçüncü sırada yer aldığını” ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler