• BIST 12433.5
  • Altın 6922.65
  • Dolar 43.6357
  • Euro 51.8851
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Kimliksizler Derneği’nden Holguin’e görüşme çağrısı!

Kimliksizler Derneği, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Holguin’e, karma evliliklerden doğan çocukların durumu ve Schengen konusunda görüşme talebinde bulundu.
Kimliksizler Derneği’nden Holguin’e görüşme çağrısı!

Karma evliliklerden doğan Kıbrıslı Türk çocuklara yönelik kimlik hakkı ihlalleri gündemdeki yerini koruyor. Kimliksizler Derneği, söz konusu hak ihlallerini uluslararası kamuoyuna taşımayı sürdürüyor.

Dernek, bu kapsamda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Maria Angela Holguin’e kamuoyuna açık bir çağrıda bulunarak, karma evliliklerden doğan çocukların durumu ve Schengen bölgesiyle ilgili sorunlar hakkında görüşme talebinde bulundu.

Dernek tarafından yapılan yazılı açıklamada, yönetimin daha önce Holguin’e bir mektup göndererek konunun detaylarını aktardığını, şimdi ise son gelişmeleri paylaşmak istediklerini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler