• BIST 10945.21
  • Altın 5775.557
  • Dolar 42.5207
  • Euro 49.6147
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 4 °C

KKTB: “Eğitim ve Yasa Var İse Yaşam Var!”

KTTB: ​​​​​​​"25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü”  vesilesi ile öncelikle yaşanan kayıpların ve acıların unutulmaması gerektiğini belirtiriz."
KKTB: “Eğitim ve Yasa Var İse Yaşam Var!”

 KTTB olarak,  bu sorun ile mücadelede yasal alt yapıdaki eksikliklerimizi ve eğitim zaafımızı devamlı olarak hissetmekteyiz.

Bizler, sağlık emekçileri olarak, kadına yönelik şiddet ile mücadele için en başta sağlık kuruluşları (hastaneler, acil servis ve periferdeki sağlık ocakları ), baro, belediyeler ve polis teşkilatı olmak üzere,  toplumun tamamını kapsayan eğitim çalışmaları ve kurumsal organizasyonun gerekliliğini vurgular ve bu konuda çalışmaya hazır olduğumuzu belirtiriz. Beraberinde, yürütme erki olarak devletimizi ve kurumlarını da gerekli hazırlıkları yapmak üzere göreve çağırırız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler