• BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 7 °C

Köy Muhtarından Ralliye iptal  

Köy Muhtarından Ralliye iptal   

2015 Ralli Şampiyonası’nın 2’nci yarışı olacaktı

Köy muhtarının ralliyi sakıncalı gördüğünü ve kendilerine geç bildirildiği için Kalavaç Rallisi’ni iptal ettiklerini belirten Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Hasan Macila, “Sezonun ikinci yarışını ralliyi spor olarak kabul eden başka bir mekanda düzenleyeceğiz”

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’na (KKTOK) bağlı Ralli Komitesi tarafından düzenlenen ve 22 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen Değirmenlik Belediyesi Ralli Spring yarışı başlayan 2015 Ralli Şampiyonası’nda rötar yaşandı.

4 Nisan 2015, Pazar günü yapılaması planlanan Kalavaç Rallisi iptal edildi. Yarışın iptal sebebi ise bölgede ralli yapılmasının sakıncalı görülmesi oldu.

Köy muhtarının ralliyi sakıncalı gördüğünü ve kendilerine geç bildirildiği için Kalavaç Rallisi’ni iptal ettiklerini belirten KKTOK Başkanı Hasan Macila, “Sezonun ikinci yarışını ralliyi spor olarak kabul eden başka bir mekanda düzenleyeceğiz. Yarışın adı da düzenlediğimiz yerin adı olacak” şeklinde konuştu.

8 yarıştan oluşan 2015 Ralli Şampiyonası yine 8 yarış üzerinden yapılacağını vurgulayan KKTOK Başkanı Hasan Macila, gerçekleşecek ilk yönetim kurulu toplantısında yeni çalışmaların başlayacağını da sözlerine ekledi.

Sezonun ilk yarışının birincisi Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikili; ikincisi Fikri Macila – Nebil Öneral ikilisi ve üçüncüsü Deniz Denner – Ömer Topcu ikilisi olmuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler