• BIST 14982.08
  • Altın 6866.61
  • Dolar 45.3632
  • Euro 53.3212
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 15 °C

KTSYD olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) olağan Mali Genel Kurulu, dernek genel merkezinde yapıldı.
KTSYD olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) olağan Mali Genel Kurulu, dernek genel merkezinde yapıldı.

 

KTSYD’den verilen bilgiye göre, KTSYD Genel Merkezi Özcan Özcanhan Konferans Salonu’nda yapılan olağan mali genel kurul saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile açıldı.

 

Divan Başkanlığını Ertan Birinci, sekreterliklerini ise Soydan Sakallı ve Berk Akdora’nın yaptığı genel kurula 48 üye katıldı.

 

Genel kurulda tüzük gereği ilk olarak faaliyet raporu Başkan Necati Özsoy tarafından okundu.

 

Derneğin son bir yılda faaliyetlerini anlatan Özsoy, göreve gelirken açıklamış oldukları projelerinin, yüzde 80’ini tamamladıklarını ve büyük bir heyecanla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

 

Faaliyet raporunun okunup aklanmasının ardından mali raporun okunmasına geçildi. KTSYD Mali Sekreteri Serkan Soyalan tarafından okunan mali rapor da oy birliği ile üyelerden onay aldı.

 

KTSYD olağan Mali Genel Kurulu, dilek ve temennilerle tamamlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler