• BIST 13943.87
  • Altın 6167.26
  • Dolar 47.2855
  • Euro 53.7715
  • Lefkoşa 26 °C
  • Mağusa 27 °C
  • Girne 27 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 27 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş için meşaleli anma töreni yapıldı

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın 13’üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle dün akşam Anıt Mezarında meşaleli anma töreni yapıldı.
Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş için meşaleli anma töreni yapıldı

Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre törene, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu, Daireye bağlı Kıbrıs Türk İzcilik Federasyonu Başkanı Hakan İnce ve izci gençler katıldı.

Meşalelerle Denktaş’ın kabri başına yürüyen heyet, saygı duruşunun ardından mozoleye çelenk bıraktı.

Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu konuşmasında, Kıbrıs Türk toplumunun varoluş mücadelesinde rol oynayan isimlerin başında Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın da geldiğini vurguladı.

“Bizlere miras bırakılan Cumhuriyetimizi daha ileriye götürmek için çalışıyoruz” diyen Ozanoğlu, gençlerin, Cumhuriyetin garantisi olduğunun altını çizdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler