• BIST 12433.5
  • Altın 6690.23
  • Dolar 43.4586
  • Euro 51.3181
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 9 °C
  • Girne 13 °C
  • Güzelyurt 11 °C
  • İskele 9 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara 6 °C

Lefkoşa Dereboyu’nda Yepyeni Bir Soluk!

Lefkoşa’da artık yepyeni ve ferah bir mekan hizmet vermeye başladı. Yıllardır beklenen oldu ve Lefkoşalıların hem eğlenebileceği hem de rahatlayabilecekleri bir mekanı oldu. Garfield Pub !
Lefkoşa Dereboyu’nda Yepyeni Bir Soluk!

Lefkoşa eğlence anlayışına genç bir dokunuş.

Mekanın kurucuları iki genç Kaner Beyoğlu ve Kağan Kaya; alışılagelmiş eğlence anlayışını değiştirip tabuları yıkmak için geldiklerini söyleyerek Lefkoşa’ya farklı bir eğlence sunmalarının tek amaçları olduğunu belirtti.

  Muazzam bir mutfak.

Dünya mutfağının yanında, tavuk dolma gibi yöresel Kıbrıs Yemekleri’ne de menülerinde yer açan Garfield Pub öğlen molasında hem etrafındaki çalışan insanlar için güzel bir bahçede yemeklerini tatma fırsatı da sunuyor.

  Kalite uygun fiyata sizleri bekliyor 

Dereboyu Caddesi’nin ortalama fiyatlarının çok altında olan Garfield ucuzluğu ile de bu işte hizmeti ne kadar önemsediklerini de gösteriyor. 

Detay Medya Grubu olarak Garfield Pub'a uzun soluklu bir serüven diliyoruz...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler