• BIST 13786.4
  • Altın 6609.22
  • Dolar 47.7004
  • Euro 55.0275
  • Lefkoşa 37 °C
  • Mağusa 36 °C
  • Girne 31 °C
  • Güzelyurt 35 °C
  • İskele 36 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 32 °C

LTB’den Surlariçi’nde Çocuklara Sanat ve Eğlence Dolu Festival

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği Surlariçi Çocuk Festivali ile çocuklara sanat ve eğlence dolu unutulmaz bir akşam yaşattı.
LTB’den Surlariçi’nde Çocuklara Sanat ve Eğlence Dolu Festival

Lefkoşa Sanat Merkezi'nde (LESAM – Ayluka Kilisesi) gerçekleştirilen festivalde çocuklar, birbirinden renkli gösteriler ve yaratıcı atölyelerle keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, ailelerin de yoğun katılımıyla neşeli görüntülere sahne oldu.

Festivalin açılışı, Vantrolog Hanife Tayyareci'nin sahnelediği "Lokum" adlı gösteriyle yapıldı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği performansta, interaktif bölümler sayesinde minikler gösterinin bir parçası olma fırsatı buldu.

Program, Elayda Yaman ve Hicran Eker tarafından gerçekleştirilen Yaratıcı Sanat Atölyesi ile devam etti. Atölyede çocuklar, hayal güçlerini kullanarak çeşitli sanatsal çalışmalar üretirken hem eğlendi hem de birlikte üretmenin mutluluğunu yaşadı.

Festivalin finalinde sahne alan sihirbazın gösterisi ise çocuklardan büyük alkış aldı. Renkli anlara sahne olan gösteriyle etkinlik coşkulu bir şekilde sona ererken, aileler de çocuklarının heyecanına ortak olarak keyifli bir yaz akşamı geçirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler