• BIST 13198.84
  • Altın 6812.81
  • Dolar 48.8295
  • Euro 55.8239
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

MasterChef Türkiye'de korkutan kaza!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye dün akşam 63. bölümüyle ekranlara geldi. İkinci takım oyununun oynandığı gecede kırmızı takım bir kez daha kaybetti.Ardından oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda herkesi korkutan bir kaza yaşandı.
MasterChef Türkiye'de korkutan kaza!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye dün akşam 63. bölümüyle ekranlara geldi. İkinci takım oyununun oynandığı gecede kırmızı takım bir kez daha kaybetti. Ardından oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda herkesi korkutan bir kaza yaşandı. MasterChef yarışmacısı Sefa, yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Kanlar içinde kalan Sefa'yı gören arkadaşları büyük korku yaşadı. Stüdyoya giren sağlık ekibi Sefa'ya müdahale etti.

Parmağını blenderın bıçaklarının içine sokan Sefa Okyay Kılıç, bir anda blenderı çalıştırdı ve parmağı kan içinde kaldı.

Acı içinde kalan Sefa'nın elinin kanadığı gören arkadaşları ve şefler korku dolu anlar yaşadı. Sefa'nın yanına koşan Danilo Zanna sağlık görevlilerini çağırdı.

Elinden yaralanan Sefa'ya sağlık ekibi hemen müdahale etti. Kanaması durdurulan Sefa'nın eli sarıldı. Müdahaleden sonra Sefa'nın ciddi bir sorununun olmadığı öğrenildi.

Ardından Sefa yeniden yemeğini yapmak için çaba gösterdi. Ancak yaralanmadan dolayı zaman kaybı yaşayan Sefa, yemeğini tam pişiremedi.

Şeflerin karşısına eksik tabakla çıkan Sefa gözyaşlarını tutamadı. Şeflerin kendisine olan babacan yaklaşımları için de teşekkür etti. Şefler de yine de mücadeleden vazgeçmediği için Sefa'yı motive etti.

Danilo Şef'in imzalı tabağına en yakın yemeği yapmaya çalışan yarışmacılardan Eray ve Berker son ikiye kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ise Eray oldu.

Dünkü dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyinin ardından Serhat ve Walison'un ardından Berker ve Tanya da potaya gitti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20